Partner talgkjertler penis

partner talgkjertler penis

Jeg har noen talgkjertler ved strengen ved penishodet og langs kransen. Har ikke hatt ubeskyttet tilfeldig sex, men sex med samme partner. Eg er blant di uheldige som har fått store talgkjertler på penisen. Det er veldig mange som skriver til meg om talgkjertler på penis. Etter samleie med ny partner for et par uker siden har jeg hatt en relativt vedvarende svak. God kjennskap til egen og eventuell partners kropp kan bidra til seksuell Disse er små talgkjertler som bidrar til fuktigheten på penishodet, og er helt vanlige.

Verdens vakreste kvinner nrk trekant sesong 2

Øre, nese, hals Mads H. Infeksjonslegen Per Åkesson Spør om infeksjoner, antibiotika, vaksinasjoner. Øre, nese, hals Mads H. Sexologen Haakon Aars Spør om sex, kjærlighet og parforhold. Fakta, tjenester og rettigheter. Du er her Lommelegen. Du kan være anonym.


jeg har noe på penishode som jeg ikke vet hva er. huden er rynkete og har Det du beskriver høres ut som du har fått talgkjertler på kanten av penishodet. Etter samleie med ny partner for et par uker siden har jeg hatt en. Eg er blant di uheldige som har fått store talgkjertler på penisen. Det er veldig mange som skriver til meg om talgkjertler på penis. Etter samleie med ny partner for et par uker siden har jeg hatt en relativt vedvarende svak. begrepet " talgkjertler penis " refererer til huden av menn.I denne tilstanden Problemer med å kommunisere med en seksuell partner De fleste....Norske sex bilder thaisex

  • Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
  • 326
  • Hva lenker hit Relaterte endringer Spesialsider Permanent lenke Sideinformasjon Wikidata-element Siter denne siden. Send melding til kundeservice.
  • Datesider erotiske tegneserier

Vietnamese girls touch penis and guest her boyfriend YouTube

Norske apper android dating på nett gratis


Nevrologi Mirza Jusufovic Spør om plager som kan komme fra nervesystemet. Kan betent og infisert talgkjertler? Det er ingen seksuell overførbar tilstand. Jeg er 7 år eldre. Har du et spørsmål om din helse - spør en av våre leger!